torsdag 17. juni 2010

aaah aa Atsjooo!

De aller fleste sykdommer er ganske så lunefulle og kan plutselig treffe deg som et supriiise-bitch-slap!
En dag er du frisk og fin som en liten fisk, den neste:

ka-Paow!

Hodet er i ferd med å eksplodere, du er kald og svett og alt gjør vondt.
Som regel kan man komme til å tenke:
HVORFOR!?

Så har vi pollenallergi. Merkverdig fenomen som slår til like plutselig som en hvilkensomhelst annen skrekkelig sykdom. Med ett unntak:
Du kan forutse når den kommer. På baksiden av avisen ser du rubrikken hvor ''din'' plante lyser opp med en agressiv farge og du kjenner snørra krype sakte men sikkert frem i trynet. Tiden med kløe i halsen, sviende sandpapir-øyne og en evigvarende elv av flytende gørr, er i ferd med å komme for dagen. Og den kommer for å bli.
For en liten stund hvertfall...

Det er ingen mulighet for å rope ''HVORFOOR!?'' ut i natten pga. et allergi-angrep. Du vet akkurat hvorfor og du vet like godt at det er uungåelig og kommer akkurat som det gjorde ifjor, og som det vil neste år.

I motsetning til en del andre sykdommer, gir pollenallergi deg den trofaste garantien om at du år etter år vil føle deg som et herja uvær i to til tre uker av de herlig, nydelige sommermånedene.

Konklusjon:
en pollenallergiker kan kanskje på sett og vis forutse fremtiden i større grad en hva de fleste andre kan, men livet suger hardt akkurat nå likevel...

Hmm.. fin reklame:
Pollensesongen! Mensen i trynet! Samlet i en herlig klatt en gang om året! :D

1 kommentar:

Julie sa...

hahah, huff, håper det går bedre etterhvert <3